Friday, May 13, 2016

Lirik I Do - Eveline

Posted by Nuna Margie at 11:10 PM
Reactions: 
Ini lagu paling kusuka. Penyanyi sih nggak terkenal, bahkan aku saja nggak tahu. Namun, liriknya yang romantis, simpel, dan kena di hati buat aku jatuh cinta. Terlebih suaranya mirip dengan Sophia Levy yang menyanyikan lagu Katakan Kau Cinta aku. Lagunya sih cuma diiringi piano, tapi sudah bagus banget. Awalnya kukira yang nyanyi Sophia Levy (bahkan Sophia Levy saja nggak terkenal), setelah mencari dengan lirik. Baru aku tahu yang menyanyi bernama Eveline. Masih belum pasti juga sih, soalnya nyarinya di google. Bagi kalian yang mau tahu lirik romantis, silakan.

I Do
Eveline
I know we met
somewhere before
its look like destiny
brought it to my door


In your eyes
I can see the love
I've been dreaming love
baby you're the one



I felt something inside me change that day 
I know I never be the same

You know I do
I want to spend my life with you
when I awake
I 'll see your face everyday
through a good and bad time
I'll be right there by your side

I just wanna tell you
I love you
you know I do


here we are
face to face
we'd travel long and far
to make it to this place


with this kiss
we'll never ever be apart
we become one soul
one love, one heart


today becomes our special day
and thought we have to do is save


You know I do
I want to spend my life with you
when I awake
I 'll see your face everyday
through a good and bad time
I'll be right there by your side

I just wanna tell you
I love you
you know I do




Yang jadi pertanyaanku sekarang nih. Eveline ini sebenarnya siapa sih? Nama lengkapnya siapa? Penyanyi mana? Lagunya selain I Do apa ajah? Bagi yang tahu, bisa bagi donk infonya.

2 comments:

Great Teams - said...

ini lagu wedding song saya 19 September 2010. saya tau lagu ini dari temen tahun 2009.

Great Teams - said...

Penyanyinya Sophia Levy, bisa lihat situsnya: https://www.youtube.com/watch?v=t3YMRH-56Ew

Post a Comment

Nuna. Powered by Blogger.
 

Nuna Margie Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review